Bianca Drăgușanu, martoră în dosarul în care este cercetat Alex Bodi! A fost chemată de urgență la DIICOT Craiova!

 

Bianca Drăgușanu a fost chemată de urgență la DIICOT Craiova, în calitate de martoră, în dosarul în care este cercetat fostul ei soț, Alex Bodi! Audierea a avut loc la ora 13:00, potrivit informațiilor exclusive obținute de Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat de urgență la DIICOT Craiova, în calitate de martoră, în dosarul în care este cercetat Alex Bodi! Sursele Spynews.ro susțin că este foarte posibil ca blonda să dețină informații care să ajute la soluționarea cazului complicat care îl are ca protagonist pe afacerist!

Că reamintim că Alex Bodi a fost săltat de oamenii legii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorist, după ce afaceristul ar făcut parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism. Actualmente, afaceristul se află în arest la domiciliu, fiind elibarat din penitenciar în decembrie 2020.

Bianca Drăgușanu, bătută cu bestialitate de Alex Bodi

Recent, Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri șocante despre bătăile pe care le-a încasat din partea lui Alex Bodi, de-a lungul mariajului cu acesta.

M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (...)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (...) A distrus mobila din casă. (...) Când am putut și am scăpat de el și am fost sigură că nu mă mai prinde pe undeva pe la un colț de stradă, ca să mă ia la bătaie de față cu lumea. Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta. Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la IML. El nu a știut chestia asta. el a aflat ieri că va urmărit penal. El pe asta se baza. Că a trecut, că a expirat si că îl doar la papuc. Eu m-am săturat să trec prin coșmarul ăsta. Și când eram de față cu prietenii mei. Când încă eram vânătă. Și atunci a mai existat un episod în care mai avea puțin și dădea în mine. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit.”, a spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest