Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu: „Au degenerat lucrurile. Dacă ea mă face sociopat și nebun...”/ VIDEO

 

Alex Bodi a recunoscut că a fost violent cu Bianca Drăgușanu, însă are și o explicație pentru comportamentul brutal pe care l-a avut față de fosta lui soție! Afaceristul și-a expus partea de adevăr în cadrul unui interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show” și a povestit o scenă în care Bianca Drăgușanu s-a ales cu vânătăi.

Numele lui Alex Bodi ocupă primele pagini ale tabloidelor de câteva zile, după ce Bianca Drăgușanu a scos la lumină imagini cu chipul tumefiat, plin de vânătăi, echimoze care ar fi fost cauzate de fostul soț. Blondina l-a acuzat pe acesta de violențe greu de imaginat, însă pe care, susține că le-a suportat din dragoste și din speranța că bărbatul se va schimba.

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi nu a negat că a fost violent cu Bianca Drăgușanu și a povestit că un episod de natura asta a avut loc chiar la Viena, însă ulterior s-au împăcat și au trecut peste incident.

„E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, afaceristul susține că Bianca Drăgușanu a fost cea care l-a provocat să recurgă la violență, după ce aceasta l-ar fi jignit în fel și chip și ar fi sărit la bătaie.

„A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face sociopat și nebun, de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine”, a mai explicat Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest