Alex Bodi, detalii uluitoare despre tentativele de suicid ale Biancăi Drăgușanu: „Am găsit-o leșinată pe jos în casă”/ VIDEO

 

După ce în presă au apărut imagini șocante cu fața Biancăi Drăgușanu plină de vânătăi, în urma unei intervenții estetice suferite, blondina a scos la lumină și pozele pe care și le-a făcut, pentru a evita să fie șantajată, după ce a fost victima violenței domestice în timpul relației cu Alex Bodi. Dezvăluirile blondinei l-au adus pe afacerist în atenția oamenilor legii, iar acum în cadrul interviului exclusiv pentru XNS, acesta și-a prezentat partea de adevăr, dar a oferit și detalii uluitoare despre tentativele de suicid ale blondinei!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou în centrul unei controverse de zile mari. Blondina a publicat o serie de imagini delicate, în care și-a expus fața plină de vânătăi, susținând că așa a arătat în mare parte, în timpul relației cu Alex Bodi, din cauza violențelor la care a fost supusă de acesta.

De pe cealaltă parte, Alex Bodi susține că cea care a prezentat un comportament extrem de ciudat și a avut foarte multe ieșiri necontrolate a fost chiar Bianca Drăgușanu, nu el. Mai mult de atât, afaceristul a mărturisit că toate vorbele lui pot fi susținute cu dovezi concrete în acest sens. Dovezi pe care nu îsi doreste să le divulge, din respect pentru fosta soție.

Alex Bodi, detalii uluitoare despre tentativele de suicid ale Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a relatat un episod în care a găsit-o pe Bianca Drăgușanu, în stare inertă, pe podea, după ce ar fi luat un pumn de pastile. Explicația blondinei în momentul în care s-a trezit a fost că a plâns până la epuizare și a adormit pe podea.

„Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a spus Alex Bodi la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest