Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, detalii despre împăcare! Certurile dintre ei pot culmina cu violenţe: „Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine”

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au vrut să lămurească tot, după ce în urmă cu câteva zile au apărut speculaţii cum că s-ar fi despărţit. Cei doi au oferit detalii despre ce s-a întâmplat între ei, de fapt, dar şi care este situaţia la ora actuală.

Alex Bodi a menţionat că în relaţia pe care o are cu Bianca Drăguşanu, tensiunile sunt la ordinea zilei! Iar asta pentru că amândoi au personalităţi puternice şi nu sunt dispuşi să lase de la ei. Afaceristul a povestit, cu lux de amănunte, cum arată tensiunile în relaţia lor.

„Nu sunt numai zvonuri. Sunt și lucruri adevărate. (...) Se întâmplă. Mai apar discuții, mai apar certuri. Din lucruri minore. Ne dăm contre. (...) Am fost puși de multe ori în anumite situații extreme. Din anumite discuții, schimb de replici, am ajuns să spunem că, gata, s-a terminat. Ea pleca, eu plecam. Și dacă ne întâlneam, realizam că erau lucruri minore și treceam peste, de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Vreo trei (n.r. despărțiri) au fost reale. Niciodată n-am inventat nimic, doar că... Ne dăm niște contre și lumea urmărește un anumit comportament al meu, ea la fel, și te duce în chestii...”, a spus Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu a explicat din ce cauză au apărut ultimele speculaţii: „Noi folosim termenul picant pentru a descrie relația noastră. (...) El știa în ce intră și era foarte pregătit, dar nu a fost pus neapărat pus în fața unei situații imprevizibile. Și s-a acomodat foarte repede. Adică, paparazzi, materiale... Zici că era de acolo.

El a visat urât, și-a luat telefonul și a scris ceva pe Facebook și nu și-a dat seama ce a scris. Eu, de exemplu, când am un coșmar, iau telefonul și fac shopping și nu îmi aduc aminte. Cam asta cred că s-a întâmplat și la ultima „despărțire”. Noi, înainte să intrăm în direct, ne întrebam ce zicem, ce facem aici? (...) Ieri, el a fost ca o pisică și el ca un soarece. Și normal că m-a prins, din moment ce sunt aici!

Totul a pornit de la acea noapte din Vegas, când nu și-a dat seama ce a scris pe Facebook. Și eu am reacționat în cunoștință de cauză și de aici au pornit niște discuții. Și am început să ne dăm contre și s-au ridicat tensiuni. (...) Pe Facebook, o prietenă mi-a zis că sunt văduvă. A scris ceva: „Sunt liber, toate femeile să apeleze la mine!” (...) Eu nu mă răzbun, acționez după vibe-ul lui”, a spus Bianca Drăgușanu.

Totodată, cei doi au vorbit şi despre probleme cu care se confruntă în relaţie, dat fiind că micile certuri, se pot transforma în adevărate incendii: „Nu intrăm în discuții, pentru că s-ar putea schimba vibe-ul emisiunii. Bianca? Trebuie să întrebi când nu e ea geloasă. (...) Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (...) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, a spus Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest