Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, prima apariţie la TV după ce s-au logodit! "Amândoi ne-am zbătut sa ajungem unde suntem acum”

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au avut prima apariţie la TV, mai precis, amândoi au fost invitaţi în platoul Xtra Night Show. Cei doi au vorbit despre greutăţile pe care le-au întâmpinat în viaţă, dar au oferit şi detalii din culisele vieţii intime.

În ciuda faptului că nu au primit foarte multe şanse din partea oamenilor, în ceea ce priveşte relaţia lor, Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu s-au arătat mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cei doi au povestit cum a fost începutul relaţiei lor, dar şi lucrurile pe care le au în comun.

"Tristan Tate era imatur și mult prea dornic de afirmare. Alex nu e așa, nu și-a dorit deja. Undeva la sfârșitul lui august ne-am cunoscut la mare într-o gașcă de prieteni. Am făcut un accident cu mașina și am început să vorbim pe Instagram, i-am povestit. I-am cerut niște sfaturi. M-a ajutat cu reparația mașinii, mai mult decât atât, mi-a lăsat mașina lui. Puțină lume face chestia asta, în momentul acela am mai sunat niște persoane și nu m-au ajutat. Eu l-am sunat foarte speriată (n.r. pe Victor Slav și el n-a reacționat conform așteptărilor mele, am fost foarte dezamăgită, cu toate că suntem prieteni și acum ne înțelegem mai bine. 

Am început să ne vedem, să povestim. Avem multe lucruri împreună, mergem la sală împreună, mâncăm aceleași lucruri și avem un trecut asemănător. Amândoi ne-am zbătut să ajungem unde suntem acum. Eu eram bombardată cu tot felul de bârfe, dar nu cred ce spune lumea. Nu legate de familie.", a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest