Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, în tandrețuri, în casa afaceristului! Imagini exclusive cu cei doi! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund! După declarațiile evazive pe care le-au făcut despre relația lor, iată că cei doi au decis să dea cărțile pe față și să le arate tuturor că sunt protagoniștii unei frumoase povești de dragoste! Iată cum au petrecut de ziua de naștere a blondinei!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, cu siguranță, unul dintre cele mai inedite cupluri din showbiz-ul autohton! Și chiar dacă povestea lor de dragoste a fost „deconspirată” de câteva imagini publicate de la Revelionul din Dubai, ulterior, cei doi au mers într-o vacanță de vis în Maldive, unde s-au distrat de minune.

Întorși în România, nu au vrut să comenteze pe baza sejurului în care s-au cunoscut mai bine, dar acum, la o distanță de câteva săptămâni bune, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre, chiar în casa afaceristului care i-a pregătit o mega surpriză blondinei cu ocazia zilei ei de naștere.

Până să ajungă în club unde Bianca Drăgușanu și-a invitat cei mai apropiați prieteni, cei doi au mers acasă la Gabi Bădălău, care i-a pregătit un decor strălucitor, plin de baloane, pentru a o impresiona pe noua parteneră din viața lui.

Cadrul a fost imortalizat de blondină și așa cum era de așteptat, l-a împărtășit cu prietenii ei viruali, după cum arată și imaginile din Galeria Foto.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

“El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.”, a spus blondina, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest