Bianca Iordache, prima reacție după naștere: „Nu realizez că eu am făcut-o”

 

Vedeta este o mamă fericită, mai ales că partenerul ei i-a fost mereu alături în momentele pline de emoție prin care a trecut.

Bianca Iordache și partenerul ei sunt doi părinți fericiți. Cei doi nu-și mai încap în fire de bucurie, după ce micuța lor a venit pe lume. Mai mult, bărbatul chiar s-a internat în spital pentru a fi sigur că-i este alături iubitei în fiecare clipă, dacă aceasta are nevoie de ceva.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Bianca Iordache a spus: "Ma simt binișor, sunt dureri, este normal. Cea mică a primit nota 10, este superbă și cuminte, nu realizez încă că eu am făcut-o. Nu am teamă de nimic, nu sunt singură. Tăticul este topit, amândoi suntem."

Vedeta, care a născut prin cezariană, a mai precizat: "Este un puiuț mic care a ieșit din noi. Acum realizăm pentru ce trăim în viață. Da, iubitul meu a stat lângă mine pe toată durata cezarienei si în cele 3 zile de internare. Ne dorim să descoperim cum să ne descurcam, împreună, cu fetița."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest