Bianca Rus, în rândul burlăciţelor, din nou! Care a fost motivul despărţirii de iubit: „Sunt o persoană publică”

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Rus este singură, din nou! După ultima decepţie în dragoste pe care a trăit-o, toată lumea credea că şi-a găsit alesul, dar iată că lucrurile stau total diferit! În cadrul unui mesaj pe internet, fostul iubit al artistei a decis să spună motivul din cauza căruia s-au despărţit.

Când toată lumea credea că soarele a răsărit şi pe strada ei, iată că lucrurile au luat o întorsătură drastică. Recent, Bianca Rus şi Ştefan si-au oficializat relaţia, motiv pentru care anunţul despărţirii a şocat pe toată lumea.

Ştefan a mărturisit să separarea a fost una de comun acord, iar motivul decizie a fost acela că nu petreceau suficient timp împreună, din cauza proiectelor pe care le au, aşa că au decis să rămână doar prieteni şi să îşi fie alături unul de celălalt la nevoie.

”Dragii mei, 
Am stat și am cumpănit mult ce decizie să iau în legătură cu relația pe care o am cu Bianca. Mulți dintre voi mă cunoașteți ca un om asumat și care ia decizii calculate.
Sunt o persoană publica, am prieteni în toate ramurile modei, începând de la designeri, până la make-up artiști, am o agenție de modeling în care m-am implicat 100% de 25 de ani, am lansat și format modele de talie națională și internațională, sunt motorul și sufletul evenimentului de modă. 
Având în vedere că aceste lucruri îmi ocupă tot timpul, faptul că nu cred în relațiile la distanță, diferențele dintre noi și interesele noastre, am decis în comun acord cu Bianca să punem stop relației. 
Bianca e o fată bună și cred că are dreptul să fie fericită cu cineva care o merită, cineva care să-i fie aproape atunci când are nevoie.”,
 a spus Ștefan pe pagina sa de socializare. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest