Bianca Sârbu, declaraţii din interiorul mariajului! Se pregătesc să facă un copil VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

A răsărit soarele şi pe strada Biancăi Sârbu. După ce a avut parte de numeroase experienţe dureroase în viaţă, iată că acum este mai fericită ca niciodată. Vedeta, împreună cu soţul ei au creştinat pentru prima dată o superbă fetiţă, pe nume Maria.

Bianca şi Bogdan au devenit părinţi spirituali pentru prima dată, iar de la prima oră a dimineţii au fost prezenţi la Biserică pentru frumosul eveniment. Prezentatoarea emisiunii „Dragoste fără secrete” de la Antena Stars a ales, pentru ziua specială, o rochie albastră, cu imprimeuri şi volane, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale din piele. Cu un machiaj discret şi o coafură lejeră, frumoasa vedetă a făcut o adevărată declaraţie de stil. În tandem cu aceasta, a fost soţul care a îmbrăcat o cămaşă albă cu imprimeuri multicolore şi o pereche de pantaloni albi.

"Este prima oară când noi botezăm pe cineva, este prima noastră finuţă. Am zis Da, deşi am cunoscut-o acum, a fost o chestie... De când sunt în Antena Stars nu mai am emoţii, s-au dus. Vreau să fie o petrecere, să mă distrez pentru că la nuntă nu am apucat să mă distrez. Vreau să fiu o naşă adevărată, să păstrăm legătura în timp. Vrem să fim şi părinţi în curând. Ei erau chiriaşii noştri. I-am chemat la nuntă. Ne-au plăcut atât de mult. Tatăl este grec", a spus Bianca Sârbu Romanescu.

Bianca Sârbu, despre relaţia cu Bogdan

"Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (...) A răsărit soarele şi pe strada mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplata mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o lună de când ne-am cunoscut. (...). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (...) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil", a declarat prezentatoarea TV la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest