Bogdan Mocanu, despre relația cu Ema Karter: „Trebuia să am o discuție cu ea”

 

Artistul a venit cu noi detalii despre modul în care merg lucrurile în privința Emei Karter, în exclusivitate la Antena Stars.

 

După ce blonda a declarat că este într-o relație cu Bogdan Mocanu, cântărețul a negat într-o primă fază. Apoi s-a simțit dator să facă o serie de clarificări. Mai ales că în ultima perioadă cei doi au fost văzuți destul de des împreună. Chiar în momentul în care a dat interviul la Antena Stars, artistul aștepta sosirea Emei.

 

Bogdan Mocanu a mărturisit că nu se poate vorbi în acest moment despre o relație, pentru că-și dorește să o cunoască mult mai bine pe Ema Karter. Totodată, acesta a spus că are nevoie de o discuție lămuritoare cu artista. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a recunoscut și faptul că urmează să fie vizitat de Ema, dar a subliniat că este o întâlnire necesară pentru că trebuie să plece împreună la un eveniment.

 

„Prieteni nu suntem - să știi că nu te bag în friendzone, Ema - suntem în cunoaștere, să zic. Nu aș vrea să-mi fac așteptări de la un om pe care nu-l cunosc așa bine și vreau s-o cunosc mai bine, și ea pe mine. (...) Trebuia să am o discuție cu ea pentru că nu ai cum să spui că ești (...) o discuție despre așteptările mele de la o femeie și cum sunt eu cu o femeie și cu ar trebui să fie ea.”, a afirmat Bogdan Mocanu, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest