Bogdan Mocanu nu e supărat pe cei care l-au tăiat, ci pe cea care l-a cusut! ”M-am împăcat cu băieții, suntem ok!”

 

Manelistul a făcut primele declarații în exclusivitate la Antena Stars în legătură cu incidentul în care a fost implicat într-un club din Mamaia.

 

Bogdan Mocanu a fost tăiat cu maceta într-un club din Mamaia de doi băieți, iar inițial, având în vedere și boala de care suferă – diabetul – s-a temut că-și poate pierde brațul. Între timp, manelistul spune că s-a împăcat cu atacatorii cu macete, dar nu și cu gândul că a fost cusut neprofesionist. În exclusivitate la Antena Stars, cântărețul a oferit o serie de declarații în acest sens, dezvăluind că nu a depus plângere împotriva agresorilor săi, ba, mai mult, s-a împăcat cu aceștia.  

 

''Nu pot să mă bucur la răul nimănui, probabil, Poliția s-a autosesizat și de celelalte fapte care au fost din conflictul din seara respectivă. Știți foarte bine că eu nu am depus plângere legat de ce mi s-a întâmplat mie și probabil i-a chemat să dea declarații cu privire la tulburarea liniștii publice și ce a mai fost acolo. M-am împăcat cu băieții cu privire la conflictul nostru. Eu am fost chemat săptămâna trecută la Poliție pentru dosarul cu tulburarea liniștii publice. M-am împăcat cu băieții și suntem ok. Am rezolvat-o cum am știut mai bine și cum ar fi trebuit rezolvat un astfel de conflict, ei nici nu știau cine sunt la momentul potrivit. A fost o neînțelegere la mijloc, bine că am rezolvat-o și că nu s-a întâmpla”, a spus manelistul la Antena Stars.

 

Artistul a mai spus că este total dezamăgit de modul cum s-a intervenit la Urgențele din Constanța, motiv pentru care a mai avut nevoie de încă o intervenție la braț, de data asta efectuată de către personalul de specialitate de la Floreasca. ''Am o ranchiună pe doamna doctor de la spitalul din Constanța care m-a cusut neprofesionist și sper să nu se infecteze pentru că și diabetul are un efect asupra vindecării. Am fost la Spitalul Floreasca la Urgențe și chiar s-au ocupat foarte bine medicii de acolo, dar trebuie să fiu atent că dacă se infectează în zona, nici nu vreau să zic unde se poate ajunge.'', a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest