Bomba bombelor! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou! Ce stă la baza separării

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi reprezintă, de departe, cel mai controversat cuplu din showbiz! După ce au divorțat și s-au împăcat, iată că fericirea nu a ținut prea mult timp și au decis, din nou, să meargă pe drumuri separate, potrivit Spynews.ro

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi cunosc asta cel mai bine. Chiar dacă în urmă cu câteva zile, blondina și omul de afaceri vorbeau de organizarea celei mai tari nunți din showbiz-ul autohton, după ce au realizat că sunt făcuți, cu adevărat, unul pentru celălalt, iată că surse apropiate celor doi au dezvăluit că nu mai formează un cuplu.

Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, motivele despărțirii Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi ar fi infidelitatea și lipsa respectului - fiind chiar cele care i-au făcut să și semneze actele de divorț.

Chiar dacă imediat după ce au ales să se împace, în ciuda separării cu mare tam tam de la notar, cei doi mărturiseau că sunt siguri că de data asta lucrurile vor funcționa altfel între ei, fiind siguri că nu pot trăi unul fără celălalt, se pare că alta a fost voia destinului.

Mai mult de atât, despărțirea Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi este întărită de gestul omului de afaceri pe care l-a facut pe contul său de socializare. Fostul soț al blondinei a șters imaginea cu Bianca pe care o pusese în momentul în care s-au împăcat, lucru care dovedește că separarea lor este pe bune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest