Bomba bombelor! Cu cine s-a iubit, pe furiș, Loredana Chivu? Bianca Drăgușanu îl cunoaște bine de tot!

 
+2 click pentru
galerie

Loredana Chivu este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton. Cu forme - invidiate de femei, dar care înnebunesc bărbații, fosta asistentă TV reușește să dea lovitură după lovitură în dragoste. Dar cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la cucerirea, care a fost dezvăluită recent!

Conform Spynews.ro, Loredana Chivu și Cobra Tate au avut, în urmă cu ceva timp, o relație destul de... picantă. Iar dacă nu știți încă despre cine vorbim, ținem să vă reamintim că bărbatul a fost "cumnatul" Biancăi Dragușanu, după ce blondina s-a amorezat de fratele lui.

Andrew Tate, supranumit „Cobra” este un kickboxer în vârstă de 33 de ani, comentator sportiv, vlogger și om de afaceri. Dar ce îl diferențiază de restul reprezentanților sexului tare este pasiunea pentru mitraliere și pentru tot ce înseamnă armament.

Mai mult de atât, pentru că este un bărbat trecut prin viață și a aflat secretul unei cariere de succes, Cobra ținue cursuri motivaționale, iar pentru unul singur ia, nici mai mult, nici mai puțin de 750 de lire. V-ați putea gândi că este o mică avere, dar date fiind cunoștințele lui în antreprenoriat, suma este chiar modică.

Și chiar dacă a demonstrat tuturor că atât el, cât și fratele său, Tristan Tate, au muncit ca să ajungă la nivelul la care sunt astăzi, gurile rele nu au încetat să vorbească și să spună că banii lor au fost făcuți peste noapte.

Astfel că, Tristan și Cobra au explicat de unde provin toți banii lor și cât au luptat ca să aibă o situație bună financiară.  „Eu şi fratele meu nu provenim dintr-o familie bogată... Am muncit mult, am boxat”, spuneau cei doi, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest