Bombă în showbiz! Mihaela Rădulescu, la un pas să fie părăsită de Felix Baumgartner: „S-a terminat”

 
+3 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu este o femeie puternică şi sexy, genul de prezenţă pe care orice bărbat şi-ar dori-o aproape. Se pare însă că Felix Baumgartner a fost la un pas de a-i da papucii vedetei.

Mihaela Rădulescu este prima femeie cu care Felix a locuit vreodată. Până acum amatorul de sporturi extreme, adoptând viaţa de bărbat independent, fără nicio prezenţă feminină în casă. Aşa se face că atunci când Felix a surprins-o pe Mihaela, în timp ce îi umblase în lucrurile din bucătărie, fără să îl întrebe, acesta a avut un şoc.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?'. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu, conform VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest