Bombă la "Mireasă pentru fiul meu"! O fostă concurentă, în pat cu masculul altei colege. Poza a ajuns pe internet: "Ţi-l fur"

 

Bombă la "Mireasă pentru fiul meu"! O fostă concurentă a fost surprinsă în pat cu masculul altei colege de competiţie. Fotografia cu pricina a ajuns pe internet.

Diana Luca, căci despre ea este vorba a făcut o fotografie compromiţătoare şi a pus-o pe internet. Este vorba despre masculul Cristinei, iar fosta concurentă a show-ului matrimonial a şi anunţat că îl va fura.În fotografie ea să întinsă pe pat şi este îmbrăcată sexy, lăsând la iveală bustul voluptuos. Între timp, ea îl sărută pe el, iar chimia dintre cei doi se vede cu ochiul liber. Ei bine, nu este vorba de Andrei, ci de căţelul Cristinei care se pare că o place mult pe Diana.Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

L.F.

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest