Bomba zilei! Victor a hotărât să îi mai dea o şansă Biancăi?!

 
+2 click pentru
galerie

După 24 de ore de negocieri intense, Bianca şi Victor au ajuns la un rezultat năucitor! Din primele informaţii, Victor ar fi iertat-o pe Bianca, în urma postarii unei fotografii pe Facebook

Din secunda în care soţul a aflat de escapada ei din “oraşul îndrăgostiţilor”, cei doi au demarat negocieri intense menite să le salveze căsnicia, dacă mai era ceva de salvat.

Potrivit apropiaţilor cuplului, cei doi ar fi decis să dea o ultimă şi reală şansă mariajului lor, iar concesiile ar fi venit din ambele părţi. Surse din preajma celor doi ne-au dezvăluit că Bianca i-ar fi propus lui Victor să înceapă o viaţă nouă, într-o casă nouă şi chiar de mâine se va apuca să caute cuibuşorul în care îşi vor trăi povestea de dragoste.

Ca să-i demonstreze că îşi doreşte cu adevărat să-şi salveze căsnicia, Bianca i-ar fi propus sotului ei să devină părinţi, spunându-i că se simte pregătită să rămână însărcinată. De asemenea, una dintre prietenele Biancăi a povestit că fotografia de profil de la serviciul whatsapp este a unui pui de vulpe: "Victor o alintă pe Bianca 'vulpea mea" şi nu o dată i-a propus să-i facă şi lui o vulpiţă (o fetiţă)".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest