Bombonica roz a lui Connect-R! Uite cât de mult a crescut micuța Maya

 
+2 click pentru
galerie

Connect-R nu-şi mai încape în piele de mândrie! Fetiţa lui este o scumpete, mai ales când mămica ei o îmbracă toată-n roz mai ceva ca pe-o bombonică. Fericitul tătic încearcă să fie cât mai prezent în viaţa micuţei sale, deşi cariera îi ocupă destul de mult timp. Chiar şi aşa, Maya este universul celor doi părinţi. Ca să o răsfeţe pe scumpa prinţesică, Connect-R şi Misha o asortează pe fetiţă cu decorul din cameră: totul este roz!


Un îngeraş de fetiţă! Toată-n roz, ca o prăjitură pe care ai vrea s-o priveşti la nesfârşit, moştenitoarea lui Connect-R a topit pe toată lumea.

Misha, fericita mămică, nu se desparte nicio clipă de Maya. O ţine-n braţe şi îi face fotografii în toate poziţiile. Soţia artistului are gusturi bune când vine vorba de modă pentru bebeluşi. Blondina o îmbracă pe micuţă în roz ca pe o adevărată prinţesă alintată. Dar piesa de rezistenţă a ţinutelor fetiţei este bentiţa cu floricică de pe căpşor.

Fie că doarme, fie că face ochişorii mari de tot, Maya este o dulceaţă în orice moment al zilei. Când se odihneşte, fiica lui Connect-R este vegheată îndeaproape de o oiţă de pluş, tot roz! Când a venit acasă era cât jucărioara ei, acum e domnişoară în toată firea, semn că bebeluşa artistului creşte cât alţii într-un an.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest