Brad Pitt şi Jennifer Aniston, întâlnire de gradul zero! Să fie vorba de o împăcare după 15 ani de la divorţ?

 
+4 click pentru
galerie

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au făcut senzație la premiile SAG 2020! Cei doi au fost surprinşi în nişte ipostaze care i-au pus pe gânduri pe admiratorii lor, mai ales, că celebrul actor este un bărbat singurel cuc, după divorţul de Angelina Jolie.

O serie de fotografii cu Brad Pitt şi Jennifer Aniston a făcut înconjurul lumii, după ce au fost surprinşi în timp ce erau protagoniştii unui tablou plin de afecţiune! Cei doi au avut parte de o întâlnire de gradul zero la o ceremonie de decernare a premiilor pentru performanţele actoriceşti! Ambii au plecat cu premii acasă, însă asta nu e tot. Au luat cu ei şi zâmbete, atingeri şi amintiri răscolite ale anilor în care cei doi formau cel mai iubit cuplu de la Hollywood.

Chiar dacă anii au trecut şi fiecare şi-a refăcut viaţa, cum putea să nu îi bată inima cu frenezie lui Brad Pitt atunci când a văzut-o pe Jennifer? Şi cu toate că ea arată impecabil la fiecare eveniment, parcă de data aceasta a avut şi mai mare grijă, mai ales ca rochia din mătase, de culoarea untului să nu care cumva să se şifoneze. Să nu există nicio cută pe rochie pe care să o obeserve Brad.

Iar reacţia lui Brad Pitt a fost pe măsură. Priviţi cu cât drag o priveşte pe cea care i-a fost soţie. Reacţiiile sale vorbesc de la sine, s-a oprit pentru a sorbi din priviri pe Jennifer atuni când a urcat pe scenă să îşi primească premiul. Iar fanii care au aşteptat timp de 15 ani întâlnirea dintre cei doi, au intrat în delir la vederea imaginilor.

Ooo, imaginile sunt de-a dreptul adorabile. Oare se va reînnoda lanţul de iubire dintre cei doi? Rămîne de văzut. Deocamdată, vă invităm să mai vedeţi o dată seria de fotografii grăitoare cu Brad Pitt şi Jennifer Aniston – GALERIE FOTO


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest