Brigitte Pastramă a izbucnit în lacrimi, din cauza problemelor cu legea: “Am atras prea multă invidie și ură”/ VIDEO

 

Joi dimineață, polițiștii au făcut percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă, după ce au fost acuzați că ar fi pus la vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Judecătorii au decis ca cei doi să fie judecați sub control judiciar, măsură valabilă pentru 60 de zile. După hotărârea luată de magistrați, Brigitte și Florin au oferit detalii despre situația în care se află, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă au intrat în vizorul autorităților din cauza acuzațiilor că ar fi comercializat ilegal măști de protecție cu inscripțiile unor branduri de lux. După ce au fost plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile – perioadă în care nu au voie să părăsească țara și în care trebuie să se prezinte regulat la secția de poliție pentru verificări, bruneta a vorbit cu ochii în lacrimi despre situația în care se află, pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă susține că a atras invidia și ura oamenilor prin expunerea vieții personale în cadrul reality-show-ului “Brigitte & Pastramă” de la Antena Stars, astfel că atât ea, cât și partenerul de viață au decis să pună punct proiectului.

“Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de brand-uri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat. (...) Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură.”, a spus Brigitte.

Totodată, bruneta a recunoscut că a comis o ilegalitate, însă a ținut să precizeze că nici ea și nici Florin Pastramă nu cunoșteau că afacerea lor nu se încadrează în considerentele legale.

“Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest