Brigitte Sfăt, criticată dur de fani!”Păcat de tine și de imaginea ta! “

 

Brigitte Sfăt a fost atacată dur, imediat cum s-a aflat că este împreună cu Florin Pastramă. Cel mai nou cuplu din showbiz a fost aspru criticat de internauţi, încă de la începutul relaţiei.

După divorţul de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a intrat într-o relaţie cu Florin Pastramă, chiar dacă încă nu se despărţise de cel căruia îi jurase iubire, Cornel Oană. Oamenii din jur, cât şi cei care o urmăresc în mediul online au judecat-o că a uitat poruncile din Biblie, susţinând că acţiunile sale sunt contradictorii cu ce anume încearcă să “propovăduiască”.

"Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ 🤦🏻‍♀️ dar na dacă pofta și apetitul sunt mari!!! Păcat de tine și de imaginea ta!!!", este mesajul unui internaut pentru Brigitte Sfăt pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate