Brigitte Sfăt, discuţii aprinse chiar în ziua nunţii! Prietenele ei nu sunt de acord cu Florin Pastramă!

 
+3 click pentru
galerie

În ziua în care ar trebui sa devină doamna Pastramă, între Brigitte Sfăt şi prietenele ei s-a declanşat un scandal monstru. Motivul? Chiar protagonistul relatiei celor doi.

De la bun început, relaţia dintre Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt a reprezentat o controversă în showbiz-ul românesc şi se pare că şi în ochii prietenelor brunetei. Pentru ele, pasul cel mare dintre cei doi, reprezintă un gest impulsiv, care ar trebui reconsiderat.

„Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, a argumentat una dintre bunele prietene.

Nervoasă din cale afară, Brigitte Sfăt s-a apărat atât pe ea, cât și pe viitorul soț, ca o leoaică.

„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (...) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”, a spus Brigitte, la o emisiune TV.

Discuţiile aprinse s-au încheiat cu Brigitte Sfăt închisă în baie, în timp ce prietenele ei îi cereau iertare pentru cuvintele adresate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest