Brigitte şi Florin Pastramă, pregătiţi să devină părinţi! Detalii din dormitorul matrimonial „Vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte şi Florin Pastramă sunt pregătiţi pentru pasul cel mare. După ce la început nimeni nu credea în relaţia lor, iată că s-au căsătorit, iar acum fac tot ce este necesar pentru a concepe şi un copil.

Brigitte este mamă de băiat şi fată, aşa că sentimentul nu îi este necunoscut, dar pentru că Florin încă nu are un moştenitor, bruneta ţine morţiş să fie ea care îi va face frumosul cadou. Aşa că este pusă pe treabă. Dar Florin Pastramă s-a declarat cam epuizat de încercări, iar în cadrul unei emisiuni TV, acesta a oferit detalii picante din dormitorul matrimonial.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest