Călin Geambașu își acuză mama de războiul cu fosta soacră: „Timpul a arătat. Am făcut o prostie!”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Un nou scandal de proporții a izbucnit în interiorul familiei Geambașu! Călin îşi acuză mama că ar fi intervenit în relaţia pe care o avea cu fosta lui soacră şi îi cere acesteia din urmă iertare, în mod public. Iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul a făcut dezvăluiri uimitoare!

Călin Geambașu nu are deloc o relație bună cu părinții săi. După războiul care a existat între el și tatăl lui, cei doi au decis să îngroape securea războiului, însă liniștea nu a durat prea mult, iar asta pentru că la sfârșitul anului trecut au ajuns, din nou, la cuțite.

Acum artistul a pornit un nou scandal, dar de data aceasta, protagonista este mama lui pe care o acuză de relația defectuoasă pe care a avut-o în ultima perioadă cu fosta soacră. Potrivit spuselor lui, cele două s-au certat, iar el i-a luat partea mamei sale, fără să știe detalii din conflictul celor două.

„Noi aveam o relație foarte bună. 4 ani a stat bunica maternă, la noi în casă. A avut grijă absolut minut de minut de Davin, în acei ani, din păcate, părinții mei aveau o poziție foarte ciudată în tot, expusă de atâtea și atâtea ori. Efectiv nu veneau. Sau dacă veneau, veneau invocăând că sunt ciudate fetele mele, adică iubita și mama ei.

Cu absolut prima ocazie în patru ani când s-a ivit ca cele două să meargă împreună într-o mini excursie la Breaza, unde mama mea biologică are un apartament, chiar mama mea a invitat-o pe mama Vali la acel apartament. Doar o zi au venit de acolo super certate, provocată cearta de cine știm pentru că până atunci mama Vali nu se certase cu nimeni.”, a spus Călin Geambașu.

În continuare, artistul i-a cerut iertare fostei soacre cu care s-a înțeles excepțional de-a lungul anilor și a recunoscut că a greșit atunci când i-a luat partea mamei sale, care a fost responsabilă de ceartă.  

„În mod greșit total și fără să cunosc situația m-am poziționat de partea mamei mele că așa ar fi firescul lucrurilor. Timpul a arătat! Și eu nu am vanități și trufii din acestea care pun piedici interelaționărilor oamenilor și am demnitatea să îmi cer iertare. Și al doilea lucru este că nu am știut cauza în sine și m-am poziționat de partea mamei mele biologice.

Am simțit nevoia să îi adresez aceste cuvinte de mulțumire și totodată să își găsească puterea să îmi ierte decizia pripită pe care am decis să o iau. Am făcut o prostie. Am simțit greșit și am procedat greșit.”, a mai spus artistul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest