Când vine vorba de satisfacerea mofturilor, soția lui Gabi Tamaș nu se uită la bani! Pe ce s-a dus averea fotbalistului

 

O fi Gabi Tamaș mai petrecăreț și, poate de multe ori, a uitat să mai ajungă pe acasă, dar când vine vorba de soția lui, Ioana și de fetița lor, Selena, controversatul fotbalist este un familist convins. Acest lucru se vede si din avion, atunci când partenera de viață a sportivului iese la plimbare, în oraș!

Nevasta lui Gabi Tamaș are tot ce și-ar putea dori cineva! Și de fiecare dată când iese din casă, parcă face parada modei la Milano. Hermes, Dior, Channel, Prada, sunt doar câteva dintre cele mai scumpe genți din dressing-ul Ioanei Tamaș. Nu mai este un secret pentru nimeni, faptul că soția lui Gabi Tamaș respectă luxul și este pasionată de modă. Și ca orice nevastă de fotbalist, își cumpără tot ce îi poftește inimioara, pentru că banii nu sunt o problemă... nu-i așa?

Dacă facem un calcul rapid, gențile de care se bucură Ioana Tamaș, depășesc lejer sumele de 70.000 de euro, iar dacă mai punem la socoteală și pantofii, ceasurile, ochelarii de soare și bijuteriile, depăsim lejer suma de 100.000 de euro. Dressing-ul Ioanei Tamaș arată ca un magazin de lux, după cum ea mărturisește. Așa că: aici sunt banii dumneavoastră, domnule Tamaș!

Viața lor pare roz, dar mai are și nuanțe de gri. Chiar dacă soția lui Tamaș face alte femei să se zgârie pe ochi, de invidie, relația ei cu Gabriel Tamaș nu a fost lipsită de scandaluri, certuri, împăcări și probleme, iar cuvântul „divorț” era la ordinea zilei, în tabloide, în urmă cu ceva vreme.

Ioana Tamaș pleca singură în vacanțe și se poza fericită în cele mai frumoase destinații din lume. Parcă în ciuda soțului ei, care implicat în scandaluri și, conform informațiilor apărute în presă, se mai confrunta și cu probleme financiare. Și chiar dacă frumoasa brunetă susținea că totul merge strună, chiar daca relația lor părea că atârnă de un fir de ață, noi știm că niciodată nu a ieșit fum fără foc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest