Când vine vorba să îşi satisfacă plăcerile, nu se uită la bani! Anamaria Prodan, achiziţie de sute de mii de euro/ VIDEO

 

Anamaria Prodan este una dintre femeile de succes din România! Cu o familie extrem de frumoasă şi conturi doldora de bani, sexy impresara, cu siguranţă, se poate numi o norocoasă!

Anamaria Prodan nu se uită la bani, când vrea să-şi cumpere cele mai noi haine şi accesorii. Recent, sexy impresara a postat un filmuleţ, pe contul său de Instagram, în care le arată fanilor, plină de extaz, noua achiziţie, la care mulţi doar visează.

Este vorba despre o geantă de lux, de la un brand preferat. O geantă care nu este deloc una ieftină! Ba, mai mult, pentru un asemenea accesoriu, trebuie să te înscrii pe o listă de aşteptare, iar preţul se ridică la peste 150.000 de euro bucata.

Are o colecţie impresionantă de genţi

Nu este greu să ne dăm seama de pasiunea Anamariei Prodan! Impresara este o împătimită a genţilor de lux, iar colecţia de care se bucură este una de-a dreptul impresioanntă! Soţia lui Laurenţiu Reghecampf se bucură de cele mai rare poşete, fiind sub semnătura celor mai bine vândute mărici de pe întreg mapamondul!

Chanel, Killy, Dior, Hermes, sunt doar câteva dintre brand-urile genţilor unicat cu care Anamaria Prodan reuşeşte să stârnească invidia tuturor domnişoarelor!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest