Când vor deveni Oana și Viorel Lis părinții: „Am luat certificatul de părinte adoptator”/ VIDEO

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Lis a dezvăluit cum merg lucrurile pentru a putea adopta un copil! Soția fostului edil al Capitalei este extrem de încântată pentru decizia importantă pe care a luat-o.

Oana Lis este mai hotărâtă ca niciodată să devină mamă! Vedeta a decis să adopte un copilaș, iar după mai multe discuții cu soțul să, Viorel Lis, a făcut deja toate demersurile în acest sens.

Potrivit spuselor sale, în exclusivitate pentru Antena Stars, Oana a obținut certificatul de părinte adoptator, iar acum așteaptă cu nerăbdare să primească vestea cea mare.

"Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok.", ne-a spus Oana.

Mai mult decât atât, Oana Lis este convinsă de faptul că atunci când familia i se va mări, atât ea, cât și fostul edil al Capitalei se vor bucura altfel de Crăciun și de magia lui.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă.

Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine. Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi.”, ne-a mai spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest