Când vor face cununia religioasă Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Totul a fost stabilit în mare secret

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt protagoniştii unei controversate poveşti de iubire! Chiar dacă nu foarte multă lume le-a dat şanse că vor mai fi împreună, iată că cei doi au demondat toate părerile celor din jur. Au făcut căsătoria civilă, iar acum urmează şi cea religioasă.

După ce au spus marele „Da”, în faţa ofiţerului stării civile, pe 1 august, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt pregătiţi să se unească şi în faţa lui Dumnezeu. Mai mult de atât, sursele au confirmat că cei doi vor să aibă parte de o ceremonie la fel de „misterioasă”, ca cea de la începutul lunii august.

Grandiosul eveniment va avea loc pe 22 septembrie, iar maniera în care vor organiza lucrurile şi oamenii pe care îi vor avea alături, reprezintă încă un secret pentru toată lumea.

Familia nu a ştiut de cununia civilă

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă.” a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest