Cântărețul care și-a presimțit moartea: „Un semn, un gest tot cred că l-a făcut”

 

Este doliu în lumea muzicienilor, după ce Irinel Bruneață a fost spulberat de un tir. Artistul din Buzău a făcut un gest pe care cunoscuții l-au considerat neobișnuit, speculând că și-ar fi presimțit astfel sfârșitul.

 

Destinul a fost crud cu Irinel Buneață și cu familia acestuia. Cântărețul s-a stins la doar 28 de ani, în urma unui accident stupid de circulație, fiind prezent în locul respectiv doar din dorința de a ajuta. Un amic al manelistului a rămas cu mașina în drum, el a ajuns să-I dea o mână de ajutor, însă un tir i-a spulberat pe amândoi.

 

Alex de la Voluntari a povestit în exclusivitate la Antena Stars ce s-a întâmplat: ''Un prieten de-al lui a avut probleme cu mașina. Era pe șosea și l-a sunat pe Irinel. El, fiind om bun, așa cum știm cu toții cei care îl cunoaștem, a venit să-l ajute. Nu a avut cu ce pentru că era problemă la cutia de viteze așa că au decis să cheme o platformă. Ei în tot acest timp stăteau pe telefoane în mașină să aștepte să vină platforma, iar acest șofer de tir care a băut, avea alcoolemie 0,04 în aerul respirat a intrat frontal în ei. Deci ei erau staționați. Au încercat să-l resusciteze pe loc, apoi l-au dus la spital, iar acolo medicii nu i-au mai dat nicio șansă”.

 

Sfârșitul tragic al interpretului de muzică de petrecere a fost precedat de un moment mai puțin obișnuit. În dimineața zile în care a avut loc tragedia, Irinel și-a sărutat soția și copilul, deși nu îi stătea deloc în caracter să facă acest lucru. ''Un semn, un gest tot cred că l-a făcut. Pot să spun că un caracter și un suflet ca ale lui Irinel cam rar găsești. Era un om de nota un milion.'', a adăugat Alex de la Voluntari.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest