Care era, de fapt, dinamica relației de cuplu dintre Daria Radionova și Alex Bodi. Iulia Sălăgean a aruncat bomba!

 

Numele lui Alex Bodi și al Dariei Radionova ocupă primele pagini ale tabloidelor, din cauza controverselor care au apărut în jurul despărțirii lor. După ce și-au aruncat cuvinte grele, în direct, la Antena Stars, detalii uluitoare au ieșit la iveală din interiorul relației lor. Iar acum o altă bombă este aruncată de Iulia Sălăgean, care a dezvăluit cum se înțelegeau, de fapt, cei doi.

Iulia Sălăgean a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a desființat-o pe Daria Radionova, după ce Alex Bodi a dezvăluit că rusoaica era geloasă pe fiica lui. Blondina a mărturisit că poate înțelege reacția Dariei, dat fiind că nu este mamă, însă chiar și așa, atunci când a intrat într-o relație cu Alex Bodi știa că este tată, astfel că dacă l-ar fi iubit cu adevărat, nu ar mai fi existat discuții de așa natură.

”Atunci, mie nu mi se pare normală gândirea ei, dar nu mă aştept de la altceva din partea ei, este foarte tânără, nu este deloc trecută prin viaţă. Nu poţi să spui nu mi se pare normal. Ba da, ar trebui să ţi se pară foarte normal pentru că un copil vrea să stea cu mama lui, nu să vină un străin în pat cu ea. Atunci nu poţi să fii geloasă dacă tatăl trebuie să doarmă cu copilul lui. Vrei să dormi? Ia fă tu un copil să vezi că nu mai dormi! Nu dormi multe nopţi. Când îţi iei un bărbat cu copil îţi asumi nişte lucruri. Dacă iubeşti un om, îl iubeşti cu tot ce are.” a spus fosta soție a afaceristului.

Mai mult decât atât, Iulia Sălăgean a dezvăluit că fiica ei o numea pe Daria „prietenesa”, un apelativ pe care micuța îl folosește în general pentru a defini termenul de amiciție, fapt care dovedește că între Alex Bodi și rusoaică nu existau gesturi de tandrețe.

”Nu este prima dată când Alex a dormit cu Selena, ea a dormit de mai multe ori la el şi în timp ce era cu fosta lui iubită, Bianca, nu este ceva nou. Şi cred că ea ar fi fost geloasă pentru că fata mea niciodată nu mi-a spus că Daria ar fi <iubita lui tati>. Ea prima dată când mi-a menţionat-o pe Daria, au fost la el şi mi-a spus de "prietenesa" că aşa spune ea. Asta înseamnă că era prietenă ( n.r. amică), aşa spune şi la băieţi. Dacă era altceva spunea "iubita". Probabil că Alex nu prea avea gesturi de faţă cu fata, probabil de acolo a pornit.”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest