Iulia Sălăgean a făcut-o praf pe Daria Radionova, după ce Alex Bodi a spus că rusoaica era geloasă pe fiica lui: „E prea mult!”

 

Confruntarea, în direct, la Antena Stars, dintre Daria Radionova și Alex Bodi a scos la iveală detalii șocante din relația celor doi! Printre ele numărându-se și faptul că rusoaica ar fi fost geloasă pe fiica pe care afaceristul o are cu Iulia Sălăgean. Pentru că i-a fost implicat copilul în scandalul de proporții, fosta soție a lui Alex Bodi a făcut-o praf pe șatenă!

Iulia Sălăgean a intervenit în războiul dintre Alex Bodi și Daria Radionova, după ce afaceristul a dezvăluit că au existat momente în care a simțit din partea rusoaicăi gelozie pe fiica lui. După ce a auzit spusele afaceristului, Iulia Sălăgean i-a ținut partea fostului soț și a relatat și un episod povestit de fiica ei.

”Din exterior, eu pot să spun că, la cum îmi cunosc fetiţa şi pe el ca şi tată, pot spune că are dreptate că ar fi fost ea geloasă, din cauză că fetiţa mea a venit o dată acasă şi mi-a spus că ea nu vrea să doarmă singură. Fetiţa mea nu doarme singură, are nevoie de afecţiune, de iubire, Alex ştie foarte bine. Nu este prima dată când Alex a dormit cu Selena, ea a dormit de mai multe ori la el şi în timp ce era cu fosta lui iubită, Bianca, nu este ceva nou. Şi cred că ea ar fi fost geloasă pentru că fata mea niciodată nu mi-a spus că Daria ar fi <iubita lui tati>.”, a declarat Iulia Sălăgean la Antena Stars.

De asemenea, potrivit spuselor Iuliei Sălăgean la Antena Stars, micuța Selena nu ar fi recunoscut-o niciodată pe Daria Radionova ca iubita lui Alex Bodi, iar asta pentru că afaceristul nu ar fi fost tandru cu rusoaica în prezența fiicei lui, acesta fiind pricipalul motiv de la care ar fi pornit întreaga discuție.

Totodată, Iulia Sălăgean a ținut să precizeze că poate înțelege și atitudinea Dariei Radionova, mai ales că aceasta nu are copil și nu poate empatiza cu o mamă.

”Ea prima dată când mi-a menţionat-o pe Daria, au fost la el şi mi-a spus de "prietenesa" că aşa spune ea. Asta înseamnă că era prietenă ( n.r. amică), aşa spune şi la băieţi. Dacă era altceva spunea "iubita". Probabil că Alex nu prea avea gesturi de faţă cu fata, probabil de acolo a pornit. Este complet normal ca ziua în care îşi petrece fata mea timpul cu tatăl ei să îi dea mai multă atenţie ei decât partenerei. Păi, ea nu are copii, nu are cum să ştie ca şi când ar fi a ei. Creşterea nu înseamnă să îi prinzi codiţe şi să faci două story-uri cu ea.”, a mai spus blondina.

În încheiere, Iulia Sălăgean a ținut să lămurească un aspect extrem de important în ceea ce privește relația ei cu Alex Bodi. Pentru binele fiicei lor, cei doi au convenit ca micuța Selena să nu simtă despărțirea prin care au trecut, astfel că au păstrat o relație frumoasă de prietenie pentru a o putea crește armonios pe fiica lor.

Totodată, Iulia Sălăgean a mai spus că în momentul în care Daria Radionova a intrat într-o relatie cu Alex Bodi, știa că acesta este un bărbat cu copil și ar fi trebuit să își asume responsabilitățile care au venit la pachet odată cu dragostea pe care pretindea că i-ar purta-o.

”Copilul meu nu este un "trend", este copil şi are nevoie de grijă. Asta este prea mult pentru ea, grijă. Fata mea nu a primit un exemplu prost din partea lui. Ea a fost obişnuită cu noi doi. Noi nu am traumatizat copilul să îi repetăm că nu mai suntem împreună sau că noi nu vorbim. Atunci, mie nu mi se pare normală gândirea ei, dar nu mă aştept de la altceva din partea ei, este foarte tânără, nu este deloc trecută prin viaţă. Nu poţi să spui nu mi se pare normal. Ba da, ar trebui să ţi se pară foarte normal pentru că un copil vrea să stea cu mama lui, nu să vină un străin în pat cu ea. Atunci nu poţi să fii geloasă dacă tatăl trebuie să doarmă cu copilul lui. Vrei să dormi? Ia fă tu un copil să vezi că nu mai dormi! Nu dormi multe nopţi. Când îţi iei un bărbat cu copil îţi asumi nişte lucruri. Dacă iubeşti un om, îl iubeşti cu tot ce are.”, a adăugat în continuare fosta soție a lui Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest