Alex Bodi și Daria Radionova, război fără precedent! S-au certat, în direct, la TV: „Ai făcut aceeași greșeală în toate relațiile”/ VIDEO

 

Alex Bodi și Daria Radionova și-au aruncat vorbe grele, în direct, la TV! Dacă până nu de mult, atât afaceristul, cât și rusoaica, declarau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și că își doresc să întemeieze o familie împreună, recent, lucrurile s-au schimbat radical, iar cei doi au ajuns la cuțite! Ce și-au spus la „Star Magazine”?

Despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova devine din ce în ce mai controversată. După ce rusoaica a scos la iveală conversații purtate cu afaceristul, prin care să demonstreze că ea a fost cea care l-a părăsit de fapt, din cauza geloziei nefondate a acestuia, milionarul a explodat și a spus că motivul pentru care fosta parteneră acționează așa constă în dorința de afirmare în showbiz-ul autohton.

Alex Bodi și Daria Radionova au intrat în direct, prin telefon la „Star Magazin”, iar lucrurile au degenerat rapid, ambii făcând dezvăluiri de-a dreptul șocante din intimitatea relației pe care au avut-o.

Eu înțeleg că este rănită, nu vreau să vorbesc urât de ea, dar vreau să înțeleagă că s-a terminat. Nu trebuie să te lupți cu mine, te-am lăsat în pace. Încetează să pretinzi că tu ești fata bună, iar eu băiatul rău. Dacă ea spune că nu mai vrea să fie asociată cu mine, de ce mai spune de mine? De ce era geloasă pe fiica mea și când dormeam cu ea în pat. Ea suferă de atenție, îi este frică că îi pătează cineva imaginea pe care o are”, a spus Alex Bodi la Antena Stars, extrem de nervos.

În continuare, Daria Radionova i-a dat replica și a spus că Alex Bodi a făcut aceeași greșeală în toate relațiile lui, din cauza ego-ului mult prea mare. Totodată, rusoaica a mărturisit că o dezgustă atitudinea pe care afaceristul o are în prezent față de ea, mai ales că între ei au existat sentimente reale de iubire.

”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile. Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. Alex a început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a spus imediat și Daria Radionova, foarte supărată de cele ce se întâmplă acum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest