Care este acum relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, în plin proces de divorț: „Nu regret nimic!”

 

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton, mai ales că separarea a venit după patru luni de la nunta grandioasă ai cărei protagoniști au fost. Despărțirea a fost una scandaloasă, cu foarte multe detalii șocante care au ieșit la iveală din interiorul căsniciei lor, iar la un an distanță de când au decis să meargă pe drumuri separate, artista a dezvăluit care este acum relația cu tatăl fiicelor ei!

Deși păreau că au parte de viața perfectă, se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa în mariajul Andreei Bălan cu George Burcea, motiv pentru care povestea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod controversat.

Chiar și așa, Andreea Bălan a mărturisit că l-a iertat pe fostul soț pentru toate declarațiile pe care le-a făcut și pentru atitudinea pe care a avut-o față de ea, după despărțire, argumentând cu faptul că lucrurile au fost menite să se întâmple așa, din cauza etapelor diferite ale vieții în care se afla fiecare.

Mai mult de atât, artista a spus că nu regretă nimic din tot ce a avut loc în viața ei, considerând-o o adevărată lecție de viață din care a avut foarte multe de învățat.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast de pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest