Care este cel mai mare complex al lui Misty, iubita lui Keo, din cauza căruia vrea să se tuneze

 

Misty este hotărâtă să apeleze la ajutorul medicului estetician, din cauza unui complex pe care îl are încă din copilărie și despre care i-a fost rușine să vorbească în public... până acum. În exclusivitate pentru Antena Stars, iubita lui Keo a dezvăluit care este detaliul fizic pe care abia așteaptă să îl schimbe, dar și ce alte intervenții estetice are de gând să își facă.

Misty a vorbit mai deschis ca niciodată despre unul dintre cele mai mari complexe pe care le are încă de când era mică. Potrivit spuselor sale, urechile sale au reprezentat întotdeauna un motiv de râs în rândul colegilor ei de la școală, iar asta din cauza formei pe care o au.

Astfel că după ani buni, Misty și-a făcut curajul să apeleze la ajutorul unui medic estetician pentru o intervenție de otoplastie: „Îmbunătățiri estetice îmi doresc de ceva timp, dar nu am avut curajul, mai ales că oamenii tind să te judece și dacă îți faci cel mai mic retuș te cataloghează ca operată toată. Eu din acest motiv am ales să vorbesc pentru că vreau să încurajez, atâta timp cât se respectă limitele naturalului și ale bunului simț. De ceva timp vreau să fac o intervenție de otoplastie, adică la urechi. Ale mele sunt ușor clăpăuge, un lucru care m-a complexat de mică și nu am făcut asta pentru că toți mi-au spus că este doar în mintea mea. Atâta timp cât știi că te influențează.”, a spus Misty.

Totodată, partenera de viață a lui Keo a mărturisit că își dorește să își pună și silicoane, o dorință care va trebui să mai aștepte o bucată de timp până când va fi îndeplinită, iar asta pentru că atât ea, cât și artistul se gândesc să mai aducă pe lume un copil.

„Însă îmi doresc și încă un bebeluș, de aia nu mă grăbesc, că poate o să amân intervenția de implant mamar. Vorbim destul de des despre asta.”, a mai spus partenera de viață a lui Keo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest