Care este, de fapt, relația dintre Lavinia Pîrva și cei doi copii ai lui Ștefan Bănică Jr.

 

Deși amândoi sunt persoane publice, nu foarte multă lume cunoaște detalii din intimitatea familiei pe care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. o formează. Însă acum au ieșit la iveală amănunte despre adevărata relație dintre soția artistului cu cei doi copii ai acestuia.

Chiar dacă a devenit tată pentru a treia oară la vârsta de 51 de ani, Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că nici nu putea fi mai recunoscător pentru minunea care a avut loc în viața sa. Artistul a dezvăluit că datorită experienței de viață pe care o are, venirea fiului său pe lume nu l-a haosat, ci din contră, i-a adus foarte multă liniște și emoție în suflet.  

Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor”, a precizat Ștefan Bănică Jr. pentru Viva.ro

Care este relația Laviniei Pîrva cu cei doi copii ai lui Ștefan Bănică

Juratul de la „X Factor” se consideră un norocos pentru toți cei trei copii incredibili pe care îi are, cât și pentru partenera de viață care i-a fost sprijin indiferent de situațiile cu care au fost nevoiți să se confrunte.

Mai mult de atât, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că relația pe care Lavinia Pîrva o are cu cei doi copii ai săi din mariajele anterioare este una de prietenie, iar cei mici sunt extrem de atașați de ea, considerând-o cea mai bună prietenă.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a mai spus Ștefan Bănică Jr. pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest