Care este defectul major al lui Brigitte Sfăt: „Oamenii îl iau drept răutate”

 

Brigitte Sfăt se declară o persoană neînţeleasă! Nu de puţine ori, vedeta a fost ţinta criticilor oamenilor, aşa că aceasta a declarat cu sinceritate care este defectul ei major şi cum este deseori percepută.

Brigitte Sfăt a vorbit fără perdea despre defectele ei. Nu are o exprimare dulce, este impulsivă, iar aceste motive duc la răutăţi din partea oamenilor.

„Toată ţara a putut să vadă că sunt o persoană impulsivă, mi-aş dori să pot controla acest lucru, dar este foarte greu. Şi mi-aş dori să fiu mai dulce în exprimare atunci când spun oamenilor că au greşit. Eu sunt mai din topor, lucru pe care oamenii îl iau drept răutate”, a explicat Brigitte Sfăt, pentru Click!

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, soţ şi soţie cu acte în regulă

Deşi nu foarte multă lume credea în relaţia lor, uite că s-a dovedit a fi chiar ceva serios. Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă au depus actele la primărie, pentru a deveni soţ şi soţie!

Cei doi s-au îndrăgostit într-un realty show şi foarte mulţi oameni au crezut că totul este de dragul show-ului, dar nu a fost aşa. Mână în mână, Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au ajuns, luni, în jurul orei 11.00, la Primăria Voluntari. Și n-au venit doar... în vizită! Cei doi amorezi au adus cu ei dosarul cu toate actele necesare programării unei cununii civile, scrie Click!

Odată cu toate lămuririle necesare, cei doi amorezi urmează să primească acum confirmarea zilei în care vor devenit, soţ şi soţie cu acte-n regulă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest