Care este starea de sănătate a Adelinei Pestrițu, după ce a fost infectată cu COVID-19/ VIDEO

 

După ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus, Adelina Pestrițu a fost dată dispărută și nimeni nu a știut ce i se întâmplă... până acum. Vedeta a făcut primele declarații despre starea ei de sănatate și a dezvăluit cum se simte!

Au trecut mai bine de 10 zile de când nimeni nu a mai auzit de ea, astfel că Adelina Pestrițu a revenit în forță în mediul online, cu primele declarații, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

Primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19

Adelina Pestrițu a trăit șocul vieții ei, după ce a aflat că are noul coronavirus. Vedeta și-a făcut testul după ce a sesizat că nu mai are miros și gust, iar la scurt timp după primirea rezultatului, s-a prezentat la spital pentru internare.

În toată această perioadă, bruneta a decis să rupă orice legătură cu mediul online și nu și-a mai ținut fanii la curent, așa cum obișnuia, pentru a se putea concentra pe propria vindecare.

Potrivit spuselor Adelinei, tratamentul pentru combaterea noului coronavirus a dat roade, iar acum se simte mult mai bine. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că se va întoarce cât de curând pe pagina ei de socializare, acolo unde le va dezvălui cu lux de amănunte urmăritorilor săi calvarul prin care a trecut.

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. [...]Vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi.”, a declarat Adelina Pestrițu pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest