Care este viața lui Hannelore după „Insula Iubirii”. Adevărul despre relația cu Andi: „Mi-aș dori să testez anumite lucruri”

 

Hannelore a reprezentat unul dintre cele mai controversate personaje care au participat vreodată la reality-show-ul „Insula Iubirii”. Blondina a trecut prin numeroase schimbări, mai ales odată cu aterizarea pe meleagurile românești, după filmările emisiunii care are ca scop testarea dragostei dintre participanți.

Deși încă nu a divorțat de Bogdan, pentru că acesta nu s-ar fi prezentat la notar ca să semneze actele de divorț, Hannelore încă suferă și este extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Mai mult decât atât, s-a zvonit că separarea a adus-o până în prajul depresiei. Și tocmai de aceea, nu s-a mai afișat cu niciun barbat, chiar dacă a trecut o perioadă destul de lungă de la mariajul eșuat.

Hannelore și Bogdan au format un cuplu plin de controverse, care a reușit să atragă atenția tuturor fanilor emisiunii. Asta chiar dacă inițial, blondina a încercat să ascundă pasiunea pe care i-a purtat-o ispitei Andi, voind să pară fidelă bărbatului cu care s-a înscris în emisiune.

Ulterior, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește de ispită. Și chiar dacă totul arăta că nu ar fi recomandat să treacă la pasul următor cu Bogdan, Hannelore și partenerul au decis să se căsătorească, în ciuda a tot ce s-a întâmplat în reality-show.

Așa cum era de așteptat, mariajul lor nu a durat decât câteva luni, iar la scurt timp după separare, blondina a fost invitată în cadrul matinalului de la Antena Stars, unde a vorbit despre ce anume ar face dacă s-ar îndrăgosti, din nou.

„Fizic nu am o preferința anume, dar as minți să spun că nu contează fizicul. Dar nu am un tipar anume. Nu m-aș arunca într-o relație, pentru că mi-aș dori să testez anumite lucruri la persoana respectivă.” a spus Hannelore.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest