Cariera lui Sebastian Papaiani s-a terminat! Actorul nu mai poate urca pe scenă după externare

 

După 45 de ani de teatru, Sebastian Papaiani ar putea spune adio carierei! În urma accidentului vascular suferit în urmă cu o lună şi jumătate, marele actor a rămas cu grave sechele.

Când toată lumea se aştepta să revină acasă, Sebastian Papaiani a ajuns la o clinică de recuperare. După 45 de ani de teatru, Sebastian Papaiani ar putea spune adio carierei!

În urma accidentului vascular suferit în urmă cu o lună şi jumătate, marele actor a rămas cu grave sechele. Când toată lumea se aştepta să revină acasă, Sebastian Papaiani a ajuns la o clinică de recuperare.

”Eu sper că îşi va reveni. Îmi doresc să se facă bine1 E un om deosebit, bun coleg, minunat. Ne-am apropiat foarte mult cu spectacolul ăsta. Dacă acum 30-40 de ani nu am avut bucuria să joc cu el, că sunt partener direct, dar acum cu spectacolul ăsta ne-am apropiat foarte mult”, a spus Ion Dichiseanu despre prietenul său drag.

În timp ce prietenii şi colegii de scenă aşteaptă ca Sebastian Papaiani să îşi revină cât mai repede, doctorii sunt rezervaţi. Aceştia au decis că cea mai bună soluţie pentru recuperarea actorului este internarea acestuia la o clinică specializată, unde timp de mai multe luni de zile va urma diferite tratamente.

Mai mult, medicii spun că abia după șase luni sau chiar un an, actorul ar putea da semne de revenire din șocul suferit, dar chiar și așa, este puțin probabil că se va reface complet.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest