Carmen de la Sălciua, din ce în ce mai provocatoare! Cum s-a fotografiat cântăreaţa/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua îşi uimeşte fanii pe zi ce trece cu apariţiile sale, fiind din ce în ce mai provocatoare. Cântăreaţa a demonstrat că este lipsită de inhibiţii şi de aceasta dată, lăsându-se fotografiată într-o ipostază extrem de sexy.

După ce în ultimul videoclip a dat tot bărbaţii peste cap, mai precis, în timpul unei scene erotice în care a intrat goală, într-o baie cu lapte, admiratorii credeau că nu există loc de mai mult. Iată că, artista s-a cam întrecut pe sine, în ultima vreme.

Pentru că ştie cum să se menţină în topul celor mai sexy femei din showbiz-ul românesc, bruneta nu ezită şi postează pe contul său de socializare, poze din ce în ce mai... fierbinţi. Astfel încât, recent, Carmen de la Sălciua şi-a delectat admiratorii cu o fotografie făcută în faţa oglinzii din sala de fitness, în timp ce era îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel încât, în curs de câteva ore, bruneta a reuşit să strângă în jur de 19.000 de inimioare pe instagram.

Mai fericită ca niciodată alături de Culiţă Sterp

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp reprezintă controversatul cuplu care reuşit să ţină primele paginilor ale tabloidelor ocupate, după ce s-au împăcat, s-au desparţit şi tot aşa. Chiar dacă toată lumea a crezut că nu mai există loc de împăcare între ei, iată că artiştii le-a dovedit altceva, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată..

„Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", scria Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest