Carmen de la Sălciua, după pelerinajul la Muntele Athos: „Dacă va fi să ne dea Dumnezeu un copil…”

 

După ce a fost la Ierusalim în primăvară, cântăreața a ajuns și la poalele Muntelui Athos, unde și-a pus o dorință specială.

 

Credința joacă un rol esential, din câte se pare, pentru Carmen de la Sălciua. Artista a sărbătorit împlinirea a 34 de ani la Muntele Athos. Bine, la poalele lui, fiind de notorietate faptul că doar bărbații au acces pe munte. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a spus că și-a pus o dorință special care este pe cale de a se împlini, alimentând ideea că ar putea fi graviduță.

 

"Mi-am pus o dorință specială, dar, cu siguranță, s-a și îndeplinit dorința pe care mi-am pus-o sau cel puțin este pe cale, sunt demersuri ca să se împlinească dorința asta. S-au întâmplat multe și aș vrea ca și de acum înainte cu viața mea personală să fiu cât se poate de discretă. Bine, dacă va fi să ne dea Dumnezeu un copil, cu siguranță, nu am cum să fiu discretă și nici nu aș vrea să fiu discretă pentru că este o bucurie, dar celelalte lucruri aș vrea să le țin pentru mine.", a spus Carmen de la Sălciua în exclusivitate la Antena Stars.

 

Ea a mai adăugat că vizita în locurile sfinte ale ortodoxiei a încărcat-o spiritual: "Aveam în plan de mult timp să ajung acolo, nu pe muntele Athos, pentru că pe muntele Athos femeile nu au acces, doar bărbații, dar la mânăstirile din jurul muntelui. Sunt niște trăiri despre care nu știu cât se poate povesti prin telefon. A fost extraordinar de frumos și pentru că ne-am încărcat bateriile duhovnicești, spirituale, că avem nevoie de treaba asta."

 

Carmen de la Sălciua este o creștină practicantă, fiind atașată de valorile Bisericii, dovadă și faptul că în primăvară a fost împreună cu logodnicul ei la Ierusalim, pentru a vizita locurile sfinte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest