Carmen de la Sălciua încă suferă din cauza despărțirii de Culiță Sterp: „Cei care reușesc să se detașeze au o viața normală”

 

Deși Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua și și-a refăcut viața alături de o domnișoară care îi aduce, în fiecare zi, zâmbetul pe buze, se pare că artista încă suferă din cauza decepției amoroase cauzate de fostul soț.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la ora actuală. Și chiar dacă pe plan profesional se bucură de un real succes, despre viața personală nu putem spune același lucru.

Deși au trecut luni bune de la separarea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua nu a mai fost surprinsă alături de niciun reprezentant masculin, semn că încă nu a trecut peste dezamăgirea în dragoste. Ba mai mult, o altă dovadă că încă suferă după fostul soț a fost făcută public chiar de ea, printr-un mesaj publicat pe contul său de socializare.

Carmen de la Sălciua a împărtășit cu admiratorii săi unul dintre motivele care crede că stau la baza unei relații nefericite, însă cuvintele alese i-au făcut pe urmăritorii ei să creadă că încă suferă din cauza lui Culiță Sterp.

”S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim, ne manipulează simțurile atât de tare, încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușescn să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a scris artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest