Carmen de la Sălciua s-a făcut de râs, după ce și-a editat în mod excesiv o fotografie! Cum arată artista, de fapt/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua s-a făcut de râs pe internet, după ce și-a editat în mod excesiv o fotografie! Artista a fost „deconspirată” involuntar de propriul hairstylist, după ce acesta a publicat imaginea needitată cu artista pe contul său de socializare.

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai cunoscute artiste din industria muzicii de petrecere, dar și printre cele mai sexy femei din industrie. Chiar și așa, se pare că vedeta apelează la numeroase programe de înfrumusețare a pozelor pe care le publică în mediul online, iar ca dovadă stă ultima imagine postată.

Recent, Carmen de la Sălciua s-a pozat cu hairstylist-ul care i-a făcut o super coafură și a publicat-o imediat pe contul său de socializare. Cu un ten fără cusur, cu buze pline, machiaj impecabil, artista părea scoasă din revistă. Asta până ca salonul în care cântăreața s-a coafat să posteze aceeași imagine, care arăta... „puțin” diferit.

În imaginea postată de artistă, fața este mai subțiată, trăsăturile sunt mai accentuate, iar bronzul este mai contrastant, pe când în cealaltă fotografie needitată, Carmen de la Sălciua pare mult mai rotunjoară la față și are buzele mult mai subțiri.

Așa cum era de așteptat, reactiile din partea urmăritorilor au fost felurite, mulți condamnând-o pentru modul excesiv în care își editează fotografiile pe care pe publică pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest