Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit! Anunţul a fost dat de artistă: „Doi oameni care funcţionează diferit”

 

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit definitiv, de această dată! După ce s-a vehiculat în presă că separarea a avut loc de mult, iată că acum a venit confirmarea, chiar din partea artistei.

După ce au fost protahoniştii tuturor tabloidelor din România, prin prisma împăcărilor şi despărţirilor multiple, Carmen de la Sălciua a decis să pună punctul pe „i” şi să dezvăluie care este adevărata relaţie dintre ea şi Culiţă Sterp.

Astfel încât, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de socializare, artista a dezvăluit că nu mai este împreună cu fostul soţ, din cauza diferenţelor prea mari dintre ei. Totodată, Carmen de la Sălciua le-a cerut admiratorilor ei, să nu îi mai judece alegerile amoroase, dat fiind că nimic nu se întâmplă fără voa Divinităţii.

”Cei care ne-ați iubit atât pe mine cât și pe Culiță o puteți face în continuare indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa pe un buton și să facem lucrurile să fie perfecte. Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid. Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare. Tot el ne dă pedeapsa și succesul”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de socializare.

Obligată să îşi anuleze concertele

Carmen de la Sălciua se confruntă cu probleme peste probleme. A fost îmbrâncită de un invitat în cadrul unui eveniment, s-a despărţit de Culiţă Sterp şi tot în aceeaşi perioadă, a fost nevoită să îsi anuleze toate concertele, din cauza virusului ucigaş.

”Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia să le onorăm au fost anulate! Multă sănătate celor care trec prin această situație și să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine atunci când lucrurile vor reveni pe făgaşul normal! 🖤😔”, a anunţat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest