Carmen Grebenișan, detalii incredibile despre relația cu logodnicul său: „Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă”

 

Carmen Grebenișan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Fosta concurentă de la „Asia Express” s-a logodit cu sufletul pereche, la scurt timp după ce s-au mutat împreună. Și se pare că totul a pornit de la o simplă glumă! Blondina a făcut dezvăluiri incredibile din intimitatea relației cu Alex Militaru!

Nici bine nu s-a despărțit de fostul iubit cu care a stat mai bine de trei ani, că a și intrat într-o altă relație. Însă potrivit spuselor lui Carmen Grebenișan, legătura dintre ea și Alex Militaru nu a avut loc așa, cu una cu două, ci îi lega deja o prietenie strânsă de câțiva ani.

„Bărbatul acesta a apărut în viața mea cu trei ani în urmă, însă noi am fost doar amici până când m-am deschis în alt fel în fața lui,  și el de asemenea. Eu mi-am scos total din vocabular acest cuvânt – „judecată. Nu-l preiau, nu-l absorb, nu mai există pentru mine. Viața mea a început să fie, de ceva vreme, doar ceea ce vreau eu și e trist că, până acum o perioadă, ajungeam să fac ceea ce voiau alții. Sunt cea mai fericită să pot afirma că duc o viață lipsită de prejudecăți și mă bucur intens de fiecare moment al acesteia.”, a spus Carmen Grebenișan pentru viva.ro.

Însă ce a venit pe nepusă masă a fost mutatul împreună, după cum a dezvăluit chiar blondina. La începutul relației amoroase, cei doi au fost „captivi” amândoi, în timpul carantinei, sub același acoperiș, mai precis în apartamentul lui Alex Militaru și ca să își omoare timpul au început să se uite la locuințe de închiriat.

Ceea ce a fost la început o glumă, s-a transformat rapid într-o realitate: „ Propunerea a venit din  partea  amândurora,  mai  exact  el mi-a propus asta în momentul în care eu i-am zis că va trebui să plec mai des pe la mine, ca să schimb hainele. Iar el a spus să-mi aduc mai multe haine la el acasă, chiar dacă nu este destul loc… Nu cred că este undeva destul loc pentru ceea ce am eu. (râde)  Și așa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă dați seama că nu am vorbit serios în momentul acela. Dar, fiind în pandemie și neavând atât de multă activitate, am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari și mai scumpe, doar așa, din entuziasm, din plăcere. Și așa am dat peste căsuța noastră, pe care am găsit-o la un preț mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflam, așa că ne-am decis s-o vizionăm și aceea a fost.”, a mai spus blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest