Carmen Rădulescu, detalii despre viața amoroasă, după ce a fost protagonista unui mariaj toxic: „Ne vedem când stabilim și atât”/ VIDEO

 

Viața bate filmul! O expresie parcă inventată pentru Carmen Rădulescu! Încă de la primele zile de viață, cântăreața a trecut prin momente cumplite, din cauza bătăilor încasate de la mama ei naturală, care ulterior a părăsit-o într-un orfelinat. La ani distanță, artista s-a confruntat cu o nouă dramă, din cauza mariajului toxic în care se afla!

Carmen Rădulescu a trecut prin foarte multe cumpene de-a lungul timpului! Bătută și părăsită la orfelinat de propria mamă, artista a fost adoptată de doi oameni care i-au oferit dragoste și atenție. Și chiar dacă părea că fericirea și-a găsit calea în viața cântăreței, mai ales că desoperise și muzica, lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel pentru ea.

La câțiva ani distanță de la lansarea pe piața muzicală, Carmen Rădulescu l-a întâlnit pe Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, cu care s-a și căsătorit. Timp de 11 ani a trăit o viață plină de chinuri, ținută în casă, departe de scenă.

„Socrii mi-au închis cumva toate porţile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă ţină acasă, să fac sarmale, mămăligă şi să cresc copilul', Mă uitam la multe dintre colegele din generaţia mea care au putut să le împace pe toate, şi copii, şi soţul şi profesia. Şi mă întrebam de ce eu nu pot. Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă”, spunea Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Sătulă de tratamentele la care era supusă, Carmen Rădulescu a decis să divorțeze, moment care a reprezentat și ruptura de fiul ei, Sorin, din cauza statutului financiar precar. Din cauza suferințelor, artista s-a refugiat în alcool, dar a fost salvată de o bună prietenă care a ajutat-o să își regăsească calea de la care se abătuse.

Cât despre viața ei amoroasă din prezent, Carmen Rădulescu a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars că există cineva în viața ei, însă nu își dorește să oficializeze relația în niciun fel, etichetându-l pe acesta ca pe un “prieten”.

Am un prieten, mă rog, când și când. Mi-e foarte bine așa cum sunt. Nu mai contează nici actul, dar nici nebunia asta, nu mai pot să spun că sunt îndrăgostită ca la 20 de ani. Nu mai pot să spun că îmi lipsește. Suntem prieteni, ne vedem când ne dorim, când stabilim, și doar atât”a afirmat Carmen Rădulescu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest