Carmen Simionescu, siluetă trasă prin inel, la două săptămâni de când a născut! Nici nu zici că-i proaspătă mămică/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu face ce face şi îi dă pe toţi peste cap! Şi suntem motivaţi să zicem asta! Frumoasa vedetă a dat naştere, în urma cu două săptămâni, unei fetiţe perfect sănătoase, pe care a numit-o Sofia Maria Rossa. Dar dacă multor mămici le este dificil să revină la fizicul înainte de sarcină, iată că fiica lui Adrian Minune a reuşit acest lucru, în timp record.

Carmen Simionescu este una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc. La numai două săptămâni după ce a dat naştere, artista s-a afişat într-o ipostază demnă de revistă. Frumoasa brunetă s-a fotografiat şi a postat imaginea în mediul virtual, iar fanii au rămas plăcut impresionaţi de fizicul acesteia.

Dacă ţinem cont şi de faptul că a ales să nască prin cezariană, revenirea este una de-a dreptul spectaculoasă. De obicei mămicile care nasc pe cale naturală, îşi revin mult mai repede decât cele care aleg intervenţia chirurgicală pentru care a optat şi fiica lui Adrian Minune. Aşa că fotografiile sunt şi mai senzationale, dacă ţinem cont de acest aspect.

Carmen Simionescu a avut o apariţie de zile mari, iar la cum arată, nici nu zici că este proaspătă mămică! În timp ce a scos-o la o mică plimbare pe Sofia Maria Rossa, vedeta a profitat să imortalizeze momentul. Admiratorii din mediul virtual nu au întârziat să arunce cu inimioare în stânga şi în dreapta, complimentând-o şi spunându-i că arată mai bine ca niciodată.

Carmen Simionescu, mămică pentru prima dată

În cadrul unui interviu pentru „Răi da’ Buni”, emisiune moderată de Mihai Morar, Carmen Simionescu a oferit primele declaraţii despre cum se simte în ipostaza de proaspătă mămică, dar şi despre cum se comportă cea mică, după ce a adus-o în sânul familiei.

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi.

E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam...dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil...par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a înecput să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei” a spus Carmen Simionescu, la „Răi da Buni”, imediat după ce a născut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest