Cătălin Bordea şi soţia, lună de miere în luxul din Cipru! Cum o răsfaţă comediantul pe Livia! Multe ar fi invidioase VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cătălin Bordea şi soţia sa, Livia au avut parte de unul dintre cele mai mari evenimente ale vieţii lor! Co-prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”  şi Livia s-au căsătorit religios şi au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Iar după nuntă ce urmează? Luna de miere, desigur! Aşa că nu au stat prea mult pe gânduri, şi-au făcut tălpăşiţa şi au plecat într-o vacanţă binemeritată, în calitate de proaspeţi însurăţei.

Evenimentul în care şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu a fost unul restrâns, fără foarte mulţi invitaţi şi prea mult tam, tam. O ceremonie liniştită, în aer liber, într-un loc amenajat special. Iar după nunta discretă, Cătălin Bordea şi Livia au plecat în luna de miere, într-o destinaţie de vis din Cipru.

Locaţia pe care au ales-o este extrem de cochetă, dar şi exotică. Cazaţi la un hotel de cinci stele, cei doi porumbei s-au relaxat şi s-au distrat pe cinste, unul alături de celălalt. Livia şi Cătălin profită din plin de aceste zile, lucru care se vede din fotografiile postate pe social media.

Se vede cu ochiul liber cât de mult le prieşte această escapadă romantică. Iar fericirea este cuvântul care descrie cel mai bine viaţa lor de cuplu. Iar pentru că au făcut pasul cel mare, ne întrebăm dacă nu vor să facă şi un bebe.

„Eu chiar plângeam la un moment dat de doi şi ziceam: uite, se înţeleg între ei, cresc amândoi. Dar...nu! E şi psihopată. Asta e problema. Uită-te că pare angelică şi superbă. Dar nu, nu!” a declarat Cătălin Bordea, într-o emisiune.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest