Cătălin Botezatu a contraatacat-o pe Iulia Albu, după discursul acid de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Într-un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a vorbit despre scandalul cu Iulian Albu, după discursul acid de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Cunoscutul designer susţine că nu ştie ce anume s-a întâmplat de Iulia Albu a aruncat cu injurii, chiar la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. În ciuda acestui aspect, Cătălin Botezatu o susţine în continuare şi o consideră o femeie frumoasă., pe celebra stilistă.

"Eu l-am iertat... Răzvan era un copil mare. L-am iertat de multe ori. Mă gândesc tot timpul la el. Îmi pare rău, cu bune, cu rele, era un băiat bun. Mama lui Răzvan a venit în timpul slujbei la noi şi ne-a rugat ca unul dintre noi să ţină un speach, am văzut apoi că Iulia Albu s-a dus la mama lui Răzvan, i-a cerut permisiunea să vorbească ea, i-a dat voie, a spus ce considera că trebuie să spună, că Răzvan şi-ar fi dorit să fie aplaudat. Că ea a vrut să înţepe pe cineva, nu cred că a reuşit. După ce moare un om trebuie să rămână doar lucrurile frumoase.

Înţepăturile ei... eu o consider o fată extraordinar, au fost gratuite. Am înţeles că a spus că nu s-a mai întâlnit cu mine demult, dar a văzut nişte chiloţi prin hipermarket. Dacă-şi aduce aminte şi ea la începutul carierei, începutul vieţii ei, s-a îmbrăcat cu câteva rochii de la mine, când era cu Mihai, m-a onorat treaba asta pentru că era şi este o femeie frumoasă. Înţepăturile ei sunt gratuite. Eu înţeleg. Poate din cauza faptului că ea nu mai este colega noastră, are nişte... nici măcar nu vreau să spun frustrări, ea nu este o femeie frustrată, dar eu o înţeleg, am susţinut-o tot timpul. Nici de data asta nu va reuşi (n.r. scandal)", a spus Cătălin Botezatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest