Cătălin Botezatu, dezvăluiri exclusive la Antena Stars, despre femeia cu care s-a pozat la Monaco: „Nu am făcut un can-can din asta”

 

Cunoscutul designer a făcut o serie de declarații privitoare la femeia cu care s-a fotografiat la petrecerea organizată pentru prințul Albert de Monaco.

 

Cătălin Botezatu s-a aflat într-o galerie selectă la petrecerea la care a participat săptămâna trecută, organizată pentru prințul Albert de Monaco. La eveniment, Bote s-a fotografiat cu o serie de persoane care au fost invitate, iar una dintre imaginile publicate a stârnit curiozitatea urmăritorilor săi.

 

„M-am simțit ca de obicei bine! Spun asta, deoarece am mai fost la un astfel de bal, cu un an în urmă, organizat de aceiași doamnă. Este vorba despre o celebritate în domeniu, Delia Grace Noble”, a spus designerul roman despre evenimentul la care a fost invitat să participe.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a dezvăluit că femeia misterioasă alături de care a fost surprins se numește Constance și este o amică, nicidecum o iubită, așa cum au speculat fanii designerului atunci când au văzut imaginile.

 

„Este vorba despre Constance, o bună prietenă de-a mea, cum îi spun eu „Contesa mea”, este o adevărată doamnă, o adevărată celebritate. A fost și este o adevărată personalitate, cu foarte multă putere din toate punctele de vedere. Este extrem de elevată, extrem de distinsă, pe care o cunosc de aproape doi ani, dar nu am făcut un can-can din asta”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest