Cătălin Botezatu, replică acidă pentru Iulia Albu după ce l-a criticat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu!

 

Înmormântarea lui Răzvan Ciobanu nu a fost lipsită de momentele de tensiune între cei care l-au condus pe ultimul drum. După declaraţiile înţepătoare ale Iuliei Albu la adresa celor prezenţi la ceremonie, Cătălin Botezatu i-a dat replică stilistei.

Iulia Albu a fost una dintre cele care i-au fost alături lui Răzvan Ciobanu pe ultimul drum. Rugată de mama lui Răzvan Ciobanu, aceasta a vorbit la înmormântarea creatorului de modă.

”Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, rămâne un mare designer al României. L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu. Am simtit să ţin un discurs pentru că Răzvan merita asta şi pentru că astăzi ( n.r.2 mai 2019 – n.r.) a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”, a spus Iulia Albu în capelă, chiar lângă sicriul lui Răzvan Ciobanu.

După discursul Iuliei Albu, Cătălin Botezatu s-a simţit atacat şi i-a răspuns stilistei:

"Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți", a declarat Cătălin Botezatu, într-un live.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest